0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

CEEPUS intézményi koordinátorok szakmai beszámolója 2021/2022

Tisztelt CEEPUS Intézményi Koordinátor!

Ezen online beszámoló kitöltésével tehet eleget a támogatói okiratban rögzített beszámolási kötelezettségnek. Jelen beszámoló a 2021/2022-es tanév működésére vonatkozik, a 2021. január 15-i hálózati pályázat beadásától a 2022. augusztus 31-ig tartó időszakot foglalja össze. Kérjük, hogy a beszámolót a lehetőségekhez képest pontosan töltse ki, a kifejtendő kérdésekre adott válaszok legyenek célratörőek, kellő mértékben és tartalommal mutassák be az intézményre jellemző fejleményeket!

Kérjük, hogy kitöltés után a "válaszok nyomtatása" linken keresztül töltse le a pdf változatot, majd kinyomtatva, aláírva jutassa el a Tempus Közalapítvány részére! (1438 Budapest 70, Pf. 508.)

Amennyiben szeretné, kitöltés közben kérhető a dokumentum mentése. Ez esetben később folytathatja a munkát. Felhívjuk figyelmét, hogy véglegesítés után a beszámoló már nem szerkeszthető!

A kérdőívet ne hagyják 15 percnél hosszabb ideig inaktívan, különben nem véglegesíthető!

Reméljük, hogy hamarosan ismét pályázóink között köszönthetjük!

Üdvözlettel:

Tempus Közalapítvány

68 kérdés található ebben a kérdőívben.