0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

CEEPUS intézményi koordinátorok szakmai beszámolója 2022/2023

Tisztelt CEEPUS Intézményi Koordinátor!

Ezen online beszámoló kitöltésével tehet eleget a támogatói okiratban rögzített beszámolási kötelezettségnek. Jelen beszámoló a 2022/2023-as tanév működésére vonatkozik, a 2022. január 15-i hálózati pályázat beadásától a 2023. augusztus 31-ig tartó időszakot foglalja össze. Kérjük, hogy a beszámolót a lehetőségekhez képest pontosan töltse ki, a kifejtendő kérdésekre adott válaszok legyenek célratörőek, kellő mértékben és tartalommal mutassák be az intézményre jellemző fejleményeket!

Kérjük, hogy kitöltés után töltse le a pdf változatot, majd aláírva (minősített elektronikus aláírással, AVDH-val vagy kinyomtatva és az aláírt példányt beszkennelve) elektronikus formában jutassa el a Tempus Közalapítvány részére!

Amennyiben szeretné, kitöltés közben kérhető a dokumentum mentése. Ez esetben később folytathatja a munkát. Felhívjuk figyelmét, hogy véglegesítés után a beszámoló már nem szerkeszthető!

A kérdőívet ne hagyja 15 percnél hosszabb ideig inaktívan, különben nem véglegesíthető!

Reméljük, hogy hamarosan ismét pályázóink között köszönthetjük!

Üdvözlettel:

Tempus Közalapítvány

68 kérdés található ebben a kérdőívben.