0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Campus Mundi részképzés pályázat, 2019/2020. tanév

Tisztelt Pályázónk!

 

Campus Mundi külföldi részképzésre a 2019/2020. tanévi keretlétszám betelt, a rendelkezésre álló forrást szétosztottuk a pontszámuk alapján támogatott státuszba került hallgatók számára, így a Tempus Közalapítvány kuratóriumának döntése alapján a pályáztatást 2019. október 25-én felfüggesztettük.

 

A pályázat benyújtásával kapcsolatban írt kérelmét elfogadjuk, speciális helyzetére való tekintettel pályázatát e kérdőív kitöltésével és a pályázati dokumentumok campusmundi@tpf.hu e-mail címre való elküldésével tudja benyújtani.

 

A pályázati felhívás és a pályázati mintadokumentumok elérhetők itt: https://tka.hu/palyazatok/4830/palyazati-dokumentumok

Kérjük, ne felejtse el az e-mailben küldött Pályázati adatlapot is kitölteni, megküldeni!

 

Benyújtott pályázatát legfeljebb 3 hónapon belül bíráljuk el. Kérjük, különösen ügyeljen arra, hogy hiányos pályázatot ne nyújtson be, mert hiánypótlásra nincs lehetőség! Formai hibás pályázat automatikusan elutasításra kerül.

 

62 kérdés található ebben a kérdőívben.