0%
Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

Online konzultáció igénylése a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázati lehetőségekkel kapcsolatban

  

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk offline formája jelenleg szünetel. Kérjük, hogy a kérdéseit elsősorban emailben vagy telefonon tegye fel az alábbi elérhetőségeinken:
 https://tka.hu/kapcsolat.

Ha nehezen igazodik el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretne bővebb felvilágosítást, akkor lehetősége van személyes

tanácsadás kérésére is, amelyet online formában tartunk. Ez azonban előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel.

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, amelynek alapján munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Tisztelt Pályázó!

A Tempus Közalapítvány többféle pályázattípust koordinál. Amennyiben a programokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre szeretne személyesen választ kapni, akkor
ahhoz, hogy a legjobb tudásunk szerint tudjuk önt tájékoztatni a céljainak megfelelő pályázati lehetőségekről, kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot. 

Amennyiben konkrét pályázatot még nem választott ki, vagy esetleg nincsen még megfelelő projektötlete, kérjük, írja meg elképzelését ügyfélszolgálatunknak az info@tpf.hu e-mail címre és segítünk megfelelő pályázattípust találni.

  

A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel Ön megismerte és elfogadja a vonatkozó Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

  

8 kérdés található ebben a kérdőívben.